Nastavkom pregledavanja, suglasite s korištenjem cookies. OK

O NAMA

 

Ništa a svijetu nije tako lijepo kao prirodna lijepa žena. A lijepa žena je još ljepša ako ima zdrav ten i preplanulu boju kože. 

Dobro pazimo šta jedemo, pa tako i šta stavljamo na kožu. Stoga smo tražili proizvod za tamnjenje koji je stvarno prirodan.

Proizvoda za tamnjenje je na tržištu odista dosta.. Ali većina sadrži štetnu kemiju. 

Agresivno UV zračenje u kombinaciji sa kemijskim dodacima u kremama za sunčanje, su izrazito loša kombinacija za našu kožu. Zato bi krema za sunčanje trebalo biti što više prirodna.

 

Sastav je najbitniji


Nažalost samo neke kreme sadrže prirodne sastojke. Pa i te koje imaju prirodne sastojke i reklamiraju se kao prirodan produkt, često tu ipak nisu u potpunosti. Kad im pogledate sastav onda vidite da sadrže neprikladne, kemijske ili štetne tvari. Naprimjer:

Petrolatum (Vazelin): Određene “prírodné” kreme za tamnjenje imaju kao glavni sastav Petrolatum (vazelin).

Petrolatum stvara na koži film, koji sprečava isparavanje znoja. A upravo se na suncu pojačano znojimo. Koža se pregrijava i ne regenerira nakon izlaganja UV zraka. Upravo Petrolatum nema šta tražiti u kremi za sunčanje. A neki od vodećih proizvođača ga stavljaju kao glavni sastojak.

 

Alkohol: Neke kreme za sunčanje, čiji proizvođači tvrde da su prirodne, sadrže alkohol. Isti suši kožu i stvara dodatno crvenilo.

Sintetički UV filteri: Određene “prírodné” krema za tamnjenje sadrže i SPF (UV filter), koji ima kemijsku umjetnu strukturu.

Uglavnom se radi o tvari methoxydibenzoylmethane, koja ima dokazano štetni učinak na hormonalnu ravnotežu. Uzrokuje i alregije a sumnja se da je i kancorogen. 

Potpuno BIO proizvod, koji bi nam osigurao brzo i zdravo tamnjenje nismo pronašli. 

 

 

Rješenja su uvijek u prirodi


Upravo zato smo s timom napravilo selekciju najboljih prirodnih ulja za sunčanje. Uz to smo još dodali i betakaroten iz mrkve. I stvorili potpuno prirodan proizvod za brzo i zdravo tamnjenje – Bio Bronz.

To je balzam bez umjetnih konzervanata, bez alkohola, bez bojila, bez alkohola, bez parabena, ali i bez vazelina i kemijskih SPF elemenata. Sadrži 5 prirodnih ulja, Vitamin E, betakarotén i pčelinji vosak. Dakle, sve prirodno.

 

Upravo tu pomaže BIO BRONZ


Probrana ulja imaju svoju prirodni zaštitni faktor manji od 10.  Naravno, to nije dovoljna zaštita ako smo dugo na suncu i izloženi UV zračenju.

Preporučamo izbjegavati sunčanje izmedju 11h i 16h, kada je sunčevo UV zračenje najjače.

Kada smo na godišnjem odmoru 7 dana u pravilu želimo se vratiti doma preplanulog tena. Često se izlažemo najjačem suncu a time i UV zračenju.

A onda to kompenziramo kremama za sunčanje s kemijskim tvarima, što je kombinacija 2 zla. 

Upravo tu pomaže Bio Bronz. Zahvaljujući svojoj formuli, ubrzava tamnjenje, iako se ne sunčamo izmedju 11h i 16h. 

Bez rizika jakog UV zračenja i mazanja kremama sa kemijskim UV filterima.

Super brzo i 100% prirodno dobivanje brončane boje kože. Manje vremena na suncu, a ljepša boja.

S rezultatima smo zadovoljni mi, ali i svi naši kupci koji su probali BIO BRONZ.

Što se nas tiče, mozemo reći da smo jedini na tržištu koji imaju potpuno prirodan proizvod, koji daje brončanu boju.

A sada se možete i Vi sunčati efektivno, a ipak zdravo.

Neka Vaše sunčanje bude BIO, a Vaša koža BRONČANA.

 

Vaš BIO BRONZ